Batra2

 DAVID BATRA – ELEFANTEN I RUMMET 18/8 ÖJA KROG

SUPPORT: CARL STANLEY

Konsertbiljetter: www.davidbatra.se
Tider
Insläpp från 17.00

Eventuellt eftersläpp sker i huvudentrén från 17.00

Föreställningen varar i ca 90 min.

Ingen åldersgräns denna kväll

Arrangör är CS Nöje, det är dem som står för konserten, bestämmelser, etc.

Info från dem hittas enklast via www.csnoje.se

Kontakt: cicci@csnoje.se eller 0708 – 69 71 17

Kommer finns ett begränsat antal sittplatser (bänkar) framför scen där vi tillämpar först till kvarn metoden.

Rullstol och ledsagare:
Biljetter säljs via 070-170 70 70, Ticketmaster biljettombud eller 0480-421010
Gruppbokningar samt övriga frågor: 0480-421010 Kalmar BiljettCentrum

Mer info

Övrig information och regler

Vi på Öja Krog ansvarar för området samt står för mat- och dryckesservering under hela kvällen. Öja Krog tar både kontanter och kort på hela området.

Vi har ett stort mattält på området med plats för 350 sittande gäster, platser till vår grillbuffé går att boka innan, för gäster utan matbokning tillämpar vi först till kvarn metoden på plats.

Vi har även stolar och bord inne på Öja Krog, här finns inga bokningar utan är fritt fram att sitta och vila fötterna om så önskas.

Stol är ej tillåtet att ta med in, filt går bra om man kan hitta en lucka att sitta på.

Vi öppnar området för bokade ätande gäster med giltig bokningsbekräftelse och konsertbiljett kl. 17.00. Detta sker i en separat entré till höger om huvudentrén.

Har ni inte bokat mat så går det bra att komma och betala på plats i mån av lediga platser.

Vi har fullständiga rättigheter på hela området.

Det kommer finnas försäljning av mat, öl, vin, kaffe, snacks, alkoholfria drycker, m.m.

Övrig matservering på området innefattar hamburgare, korv, m.m.

Ingen egen mat eller dryck får tas in på området. Medhavd mat och dryck går bra att förtära i slottsparken utanför konsertområdet.

 

OBS! Det är INTE tillåtet att ta med något av följande föremål in på konsertområdet: Paraplyer, stolar, kameror, parasoll, inspelningsutrustning, barnvagnar, flaskor, burkar, kaffekanna/termos, husdjur, mat och dryck.

 

Funktionshinder

Förhöjd plattform för rullstolsbundna gäster finns att tillgå, dock begränsat antal platser.

Har man funktionshinder eller stora svårigheter att stå en längre tid? Maila oss på Öja Krog så får ni eventuellt ett godkännande att ta med stol. Detta mail visar man sedan upp för vakterna i entrén när man anländer med egen stol.

 

Parkering

Öja FF idrottsförening ansvarar för parkering vid Öja Kyrka (ca. 300 meter från konsertområdet). Öja FF tar 50kr/bil som erläggs kontant. Det är ok att stå kvar över natten.

Om artisterna

Sex år efter succéshowen “Det här var ju tråkigt” är det äntligen dags för David att åka på turné igen. Den nya föreställningen är en renodlad standup-show som lyfter fram det absurda i ett för David Batra nytt och udda vardagsliv. För hur pusslar man egentligen med dagishämtningen samtidigt som det är regeringskris? Hur går sommarsemestern till när SÄPO är med?

David Batra är en av landets mest populära ståuppkomiker. Han har gjort 1000-tals föreställningar och vunnit utmärkelsen ”Årets manliga komiker” på Svenska Standupgalan. Nu är han tillbaka med en ny soloshow för första gången på sex år – ”Elefanten i rummet – han som är gift med henne”. Idén föddes i den politiska turbulensen hösten 2014.

– Fröet till den här föreställningen såddes några veckor efter förra riksdagsvalet. Jag skulle precis kliva upp på Lunds stadsteater och uppträda med Robin Paulsson. Regeringskrisen var ämnet för dagen och min fru syntes på TV varje kväll. Jag hade alltid undvikit att skämta om familjen men Robin sa åt mig att nu var jag faktiskt tvungen att nämna ”elefanten i rummet” Jag tog mod till mig och pratade om hur praktiskt det är att komma hem och hämta dottern hos barnvakten och frun hos livvakten. Berättelsen funkade och embryot till en ny föreställning var fött, berättar David Batra.

Sedan dess har David Batras berättelse växt till en personlig föreställning som lyfter fram ämnet som han tidigare undvek.

– Vi komiker har egentligen alltid haft som uppgift att peka ut elefanten i rummet. Att prata om det som vi alla tänker på men kanske tycker är lite för privat eller läskigt att nämna. ”Elefanten i rummet” kommer att bli den mest personliga föreställning jag gjort men också den roligaste.

”Elefanten i rummet” hade premiär på Rival i Stockholm den 29 sept 2017

Turnén förlängs nu under hösten 2018 efter stort intresse i hela landet

Föreställningens längd ca 90 minuter. Ingen paus

Arrangör: CS Nöje  www.csnoje.se

--Matbiljetter--
146 tillgänglig

MAT 18/8 Från 17:00 kr200.00 Vi erbjuder en läcker grillbuffé innan konserten med diverse godsaker. Ev. allergier (gluten, laktos, vegetarian) kan anges i kommentarsfältet vid bokning,

Fyll i alla fälten som krävs

Köp dina matbiljetter nedan!

Mer info om Grillbuffén

ÖJA KROGS GRILLBUFFÉ

Vill du äta innan konserten? VI erbjuder en läcker grillbuffé med diverse godsaker. Kycklingspett, Flankstek, anchochili korvar, nattbakad karré, potatis i olika former, grönsaker av olika slag, sallad, bröd och tillhörande såser.

Till maten kommer dessutom trubadur-duon Knet & Bünna underhålla!

Öja Krogs grillbuffé kostar 200kr/person och bokas samt betalas här via vår hemsida.

Anmälan är bindande och kan ej återbetalas, däremot går det ypperligt att ge bort platsen till någon annan då bokningarna inte är personliga.

Alla med matbokning är garanterade sittplats i vårt mattält, vi placerar er efter hand. Vill ni sitta med annat sällskap som gjort separat bokning – kom gemensamt. Mattältet ligger i anslutning till entrén, en bit från scenen.

Ev. allergier (gluten, laktos, vegetarian) kan anges i kommentarsfältet vid bokning, alternativt meddelas till info@ojakrog.se senast 24 h innan insläpp för att vi ska kunna garantera en fulländad måltid för dig med speciella matpreferenser.

Insläpp från 17.00 då buffén står uppdukad (övriga konsertområdet öppnar 18.00)

Matentré är till höger om huvudentrén, se skyltning på plats.

Bekräftelse för matbokning (digitalt eller i pappersformat) med namn på den som bokat samt antal platser visas upp i entrén.

 

OBS! matbokning kräver giltig konsertbiljett.

--Matbiljetter--
146 tillgänglig

MAT 18/8 Från 17:00 kr200.00 Vi erbjuder en läcker grillbuffé innan konserten med diverse godsaker. Ev. allergier (gluten, laktos, vegetarian) kan anges i kommentarsfältet vid bokning,

Fyll i alla fälten som krävs

--Matbiljetter--

146 tillgänglig
MAT 18/8 Från 17:00kr200.00Vi erbjuder en läcker grillbuffé innan konserten med diverse godsaker. Ev. allergier (gluten, laktos, vegetarian) kan anges i kommentarsfältet vid bokning,

Fyll i alla fälten som krävs