lars

ÖJA KROG, YSTAD 21 JULI 2018

KONSERTBILJETTER -> HÄR!

Tider
Förbokat matinsläpp från: 17.00 (konsertbiljett krävs)

Allmänt insläpp: 18:00
Anna Ternheim start ca 19:00
Lars Winnerbäck start ca 21:00

OBS! tiderna är ca tider så kom i tid för att vara garanterad en bra konsertupplevelse!

Konsert

Konserten är utomhus Samtliga biljetter gäller ståplats, onumrerade Konserten har en paus mellan artisterna Konserten håller hus på området framför Öja Krog, på gårdsplanen mellan krogen och stallet. Åldersgräns: 13 år (detta p.g.a. ljudnivån) Är det ok för yngre i målsmans sällskap? Nej

Mer info om artisterna

I sommar ger sig Lars Winnerbäck ut på en omfattande skandinavisk sommarturné. I kontrast till den senaste tidens avskalade format handlar det i sommar om en stor produktion.
I oktober var det biopremiär för filmen Winnerbäck – Ett slags liv. Filmen skildrade hans 20 år som artist och tog oss närmare honom än någonsin. Den sammanfattade en musikalisk karriär, men framförallt gav den en inblick i en komplex människa vars svagheter och karaktärsdrag speglar en hel generations känslor.

Nu är det dags för ett nytt kapitel i berättelsen om Lars Winnerbäck när han i sommar ger sig ut på en omfattande skandinavisk sommarturné. Vintern 2016/2017 gjorde han en rad avskalade framträdanden på konserthus runt om i Skandinavien. Men till sommaren är det åter dags att turnera med band och stor scenproduktion.

Turnén har sin början i hemstaden Linköping 29 juni och avslutas två månader senare i Stockholm.

Biljetter släpps tisdagen 19 december kl 10.00.

Åldersgräns 13 år.

Special Guest: Anna Ternheim

Slog igenom med albumet ”Somebody Outside” 2004 och åkte tillsammans med Winnerbäck på en lång akustisk konserthusturné den hösten. Albumet belönades med en Grammis och P3 Guld-pris i kategorin ”Årets nykomling” året därpå. 2016 gjorde Ternheim och Winnerbäck ett radioprogram, Framåt midnatt. 2017 släppte hon sitt sjunde album.

Varje artist kommer genomföra en konsert på ca 60-75 minuter innan Winnerbäck går upp på scen. Det blir med andra ord en helvkväll!

Köp dina matbiljetter nedan!

Mer om Grillbuffén

ÖJA KROGS GRILLBUFFÉ

Vill du äta innan konserten? VI erbjuder en läcker grillbuffé med diverse godsaker. Kycklingspett, Flankstek, anchochili korvar, nattbakad karré, potatis i olika former, grönsaker av olika slag, sallad, bröd och tillhörande såser.

Öja Krogs grillbuffé kostar 200kr/person och bokas samt betalas här via vår hemsida.

Anmälan är bindande och kan ej återbetalas, däremot går det ypperligt att ge bort platsen till någon annan då bokningarna inte är personliga.

Alla med matbokning är garanterade sittplats i vårt mattält, vi placerar er efter hand. Vill ni sitta med annat sällskap som gjort separat bokning – kom gemensamt. Mattältet ligger i anslutning till entrén, en bit från scenen.

Ev. allergier (gluten, laktos, vegetarian) kan anges i kommentarsfältet vid bokning, alternativt meddelas till info@ojakrog.se senast 24 h innan insläpp för att vi ska kunna garantera en fulländad måltid för dig med speciella matpreferenser.

Insläpp från 17.00 då buffén står uppdukad (övriga konsertområdet öppnar 18.00)

Matentré är till höger om huvudentrén, se skyltning på plats.

Bekräftelse för matbokning (digitalt eller i pappersformat) med namn på den som bokat samt antal platser visas upp i entrén.

 

OBS! matbokning kräver giltig konsertbiljett.