Öja Nattklubb 14:5

Två gånger i månaden är Öja Nattklubb tillbaka med nya upptåg, fest och stök!? varannan vecka med vår grymma Nattklubb 18+ och varannan vecka med ett hejdundrande tema för både 18+ och 25+.

Efter stor renovering vill vi påstå står för Södra Sveriges absolut tyngsta nattklubbslokaler. Rave Cave kommer med sin nya skepnad ta er nattklubbsupplevelse till en ny nivå, något ni aldrig skådat i Ystad med omnejd förut. Nya barer, VIP-sektioner, platåer och DJ-bås. Det är dags för rave vänner!?
—————————————

🔥RAVE CAVE 18+🔥
Kärt barn har många namn: stora lokalen och dansgolvet tillhör forna tider… från och med nu är det RAVE CAVE och vi kan stolt berätta för er att den är bättre än någonsin. För den starkaste stjärnan på södra Sveriges nattklubbshimmel är trots allt Öja Nattklubb och dess pulserande dansgolv. Med våra nyrenoverade lokaler, nya barer, uppgraderade VIP sektioner och dansplatåer är Rave Cave the place to be. Här har stora namn som John De Sohn, John Dahlbäck, Albin Myers, Lunde Bros, Female DJ Revolution & Filip Jenven låtit sin musik bemästra dansgolvet. Deras beats har etsat sig fast i väggarna, och som euforiska minnen, Öja Nattklubbs stora dansgolv, Rave Cave, är en unik arena.

🍾Vill ni boka en av våra VIP-sektioner i Rave Cave? Maila amelie@ojakrog.se !

✨VINTERTRÄDGÅRDEN 25+✨
Öppet under våren 2022:
26/3 After Ski tema
30/4 Be My Lover spelar, Burningman/neon/electro tema
28/5 Schlager tema

🌟RESTAURANGEN🌟
Hjärtat av Öja Krog sen 1996, platsen där stora baren breder ut sina härdade vingar, där våra rutinerade bartenders kastat drinkar genom årtionden, Centre of the Club där vinterträdgård möte rave och vänner från dåtid möts i diskussioner från nutid. Här är det bara att ställa sig i baren & hålla i sig, för vid denna bardisk har det rivits av ett och annat shotrace och nu blir det åka av!

INFO
▪️12 mars 2022
▪️9 april 2022
▪️14 maj 2022
▪️23.00 – 03.00
▪️Förköp finns att köpa via Vip Monkey App (släpps 2/3 kl 21.00)
▪️Entré på plats: 200 kr (swish, kontant, kort)
▪️18 + (fysiskt leg obligatoriskt)
▪️Dj Dane, Dj Ajse, Dj Oak, Dj Hane

Öja Nattklubb har något för alla, oavsett ålder eller mål för kvällen. Låt oss mingla, dricka drinkar, hänga i baren och trängas på ett pulserande dansgolv. Vi kan knappt bärga oss, och vi här för att stanna!?
—————————————

▪️FÖRKÖPSBILJETTER▪️
Vi har lyssnat på era önskemål om allt från förköpsbiljetter, garanterad plats, rabatterat pris innan en viss tid till att slippa kö. Allt för en hejdundrande kväll för just DIG!

KÖP DIN BILJETT VIA VIP MONKEY APP!?

Det kommer finnas valmöjligheter så som, early bird biljetter för dig som vill köpa biljett tidigt till ett rabatterat pris, förköpsbiljetter för dig som vill säkra din plats och komma smidigt fram genom förköpskön och Priority Pass för dig som helt enkelt inte vill köa alls!

1️⃣Ladda ner Vip Monkey App
2️⃣Skapa konto
3️⃣Spana in våra biljetter och välj den som passar just dig och din kväll!

▪️Early Bird (släpps i början av varje månad)
Biljetter släpps i begränsad upplaga, under en begränsad tid, till ett rabatterat pris. Biljett är giltig till 24.00. Ingång sker via förköpskö.

▪️Förköp (släpps första lördagen i månaden, 12.00)
Med förköpsbiljett är du garanterad plats och har möjlighet att gå in via kön för förköpsbiljetter. Biljett giltig till 03.00.

▪️Priority Pass (släpps i samband med Early Bird)
För dig som vill glida förbi hela kön och komma smidigt in på Öja Nattklubb. Oavsett när ni kommer garanterar vi en snabb och enkel entré. Biljett giltig till 03.00. Väldigt begränsat antal, ingång sker via kön för VIP & Prio Pass

Vill ni boka en av våra VIP-sektioner i Rave Cave? Maila amelie@ojakrog.se !

 

Leave a Reply