Öja Nattklubb

Bästa gäster!💜

2020 är här och vi står med ett nytt fantastiskt nattklubbsår framför oss. Vi på Öja Nattklubb har storslagna planer och vill starta året med inget mindre än vår återkommande succé – Öja Nattklubb 2.0.

Tack vare er enorma kärlek har Öja Nattklubb 2.0 blivit en återkommande succé. Den senaste musiken, service i toppklass och en intim klubbkänsla är vårt mantra för 2020.

Den 1 februari slår vi upp portarna för årets första Öja Nattklubb, en oförglömlig upplevelse, och inte minst ett nytt fantastiskt nattklubbsår, tillsammans med er.

Legendaren DJ Dane står för musiken och ingen är mer rutinerad. På Öja Nattklubb går DJ Dane alltid all in för att leverera den absolut senaste musiken, lite vassare mixar och framförallt lite tyngre dansgolv. Vi lovar, han kommer leverera ett fullt dansgolv från start till stängning. Vi ser fram emot att låta DJ Dane starta detta fantastiska nattklubbsår, det kommer bli succé, var så säkra!

Datum: 1 februari
Tid: 23-03
Entré: 120 SEK (garderob ingår)
Ålder: 18+
DJ: Dane

Mer info på vår Facebook: ÖJA KROG

Vi ses!

——————————
Vill ni sätta guldkant på kvällen? Boka vår VIP!
Garanterat inträde, företräde i entré- och garderobskö och tillträde till soffan intill dansgolvet hela kvällen är bara några av fördelarna med vår VIP.
Tveka inte att höra av er om ni har några funderingar!
——————————