öja nattklubb 27 maj

Den 27 maj är Öja Nattklubb tillbaka med nya upptåg, fest och stök!🔥

Kvällen till ära flyger vi ner stjärnan Carl von Fluck (aka Stureplanshunken). Vår favorit-Stockholmare som numera härjar som resident DJ på trendiga Rose och stökiga Fou i Stockholm. Fluck levererar alltid ett dansgolv beyond alla andra, och vi lovar er – hans snabba mixar kommer göra att ni vill stanna i dansgolvets eufori för alltid.

Öja Nattklubb har något för alla, oavsett ålder eller mission för kvällen. Låt oss mingla, dricka drinkar, hänga i baren och trängas på ett pulserande dansgolv. Vi kan knappt bärga oss – vi ses den 27/5💜

✨VIP- BORD✨

Känner ni för lite extra lyzz? Boka vår VIP! Företräde i kö, egen garderob, en upphöjd platå över dansgolvet och dryckespaket som serveras med sprakande isfacklor. Maila amelie@ojakrog.se för mer info!

 

INFO

▪️27 Maj

▪️23.00-03.00

▪️18+ (fysiskt ID obligatoriskt)
▪️Entré: Säkra din plats med biljett i Vip Monkey app eller lös entré på plats (OBS! Med reservation för slutförsäljning)

▪️Garderob ingår i alla entréer

🎧DJ Carl von Fluck

💚Biljetter finns i VIP Monkey App NU!💚

▪️Förköp: en biljett till rabatterat pris som släpps i begränsat antal för att premiera de som säkrar sin plats till Öja Nattklubb först! Med förköpsbiljett är du garanterad plats, hela kvällen och förtur mot de som inte har biljett.

▪️Biljett: när förköpsbiljetterna är slut kan du säkra din plats med en vanlig entrébiljett. Du har garanterad plats, hela kvällen och förtur mot de som inte har biljett.

▪️Priority Pass: en biljett för dig som vill glida förbi hela kön och komma smidigt in på Öja Nattklubb. Oavsett när ni kommer garanterar vi en snabb och enkel entré. Begränsat antal släpps.