Poster

PÅSKAFTON med PERIKLES – vårens största hemvändarhelg är här!💛

Och vad vore Påskafton på Öja Nattklubb utan allas favoriter – PERIKLES!!!

På stora dansgolvet spelar Perikles varvat med DJ Edwins Reiman’s partyhits, i tältet kör DJ Dane och lovar att spela det bästa av både House, Hip Hop & RnB.

Detta är en kväll där Öja Nattklubb har något för alla och vi hoppas ni vill vara med oss när vi ännu ett år för vidare Tingvallas arv och dansar till dess minne.

🎫BILJETTER UTE NU!🎫

finns som vanligt i Vip Monkey App.

INFO
▪️30 Mars (Påskafton)
▪️22.00-03.00
▪️2 dansgolv!
▪️18+ (fysiskt ID obligatoriskt)
▪️Säkra din plats med biljett i Vip Monkey App
▪️Garderob ingår i alla entréer

🎫BILJETTER UTE NU!🎫

▪️BILJETT: 250 kr + serviceavgift
▪️PRIO PASS: 350 kr + serviceavgift

Alla biljetter finns i VIP Monkey App.

💛VAD GÄLLER FÖR BILJETTER & INTRÄDE?💛
▪️BILJETT
Gäller för garanterad plats hela kvällen och företräde i entrékö mot de som inte har biljett. Garderob ingår. Vi kommer släppa alla biljetter i appen, tar det slut där är det slutsålt och vi kommer inte ha möjlighet att släppa in på plats.

▪️PRIORITY PASS
Gäller för garanterad plats, företräde i kö, en smidig och snabb entré oavsett när du kommer. Unna dig prio pass för att slippa stå ute i kylan och få en riktigt härlig start på kvällen! Garderob ingår. Begränsat antal släpps.

▪️PÅ PLATS
Vi släpper endast in på plats om det finns biljetter kvar. Är det slutsålt i appen innebär det att Öja Nattklubb är fullsatt och då kommer vi inte ha möjlighet att släppa in på plats. Tips från oss – unna dig en biljett innan det är försent.

Vi ses på Påskafton!