R

U

P

E

R

T

 

 

K

N

Ö

D

L

Oktoberfest på Öja Krog! ( i samarbete med Öja FF)

KÖP DINA BILJETTER HÄR!

Höstens roligaste fest!

Oktoberfest Ystad är tillbaka enligt tradition. Ännu ett år är det Öja Krog som slår upp dörrarna för en fest i riktig oktoberfest anda. Med ett tyrolerband  ”Rupert Knödl & Seine GulaschBarone”, bierstube bord och läcker buffé komponerad av Öja Krogs kockar utlovar vi en kväll enligt äkta tysk tradition.

Vårt tyrolerband levererar musik enligt den sydtyska kutymen och utlovar allt från ouvertyrer, glada marcher, valser, polkor och folkmusik till käcka schlagrar. Naturligtvis uppmuntrar vi till allsång och vi kan lova att du kommer vilja stå på bänkarna under kvällen.

Menyn för kvällen är komponerad av Öja Krogs kockar, det kommer att serveras Buffé med Kött, Kyckling, Korvar av olika slag, potatis och grönsaker, allt från sauerkraut till sockerstekta morötter. Såser, tillbehör, och mycket mer!

Efter middagen tar The Fudge över livemusiken och varvar kvällen med DJ Helmut. Dansa till Hände zum Himmel, Ein prosit, Anton aus Tirol, Zikke zakke enda till stängning.

Som om inte detta vore nog kommer vi såklart ha klassiska oktoberfesttävlingar på plats, utmana vännerna i Öja-släggan och se hur många slag du behöver för att få ner spiken i stubben.

Allt detta kan du och dina vänner ta del av för bara 395 kr, biljetter finns HÄR!

Kom gärna i lederhosen eller dirdnl! Tillsammans ser vi till att göra denna fantastiska årliga tradition till ännu en succé!

SNABBINFO:
NÄR: Lördagen den 5 oktober

TID: 19.00-01.00
VAR: Öja Krog, Ystad
HUR: iklädd din bästa oktoberfest-utstyrsel

BILJETT:
Matbiljett 395 kr
Barbiljett 120 kr (välkommen från 21.00)

Eftersläppsbiljetter finns i form av barbiljett för 120 kr, då är ni varmt välkomna att ansluta festligheterna från 21.00.

OBS! Åldersgräns för evenemanget är 18+ (leg obl.)

Företagspaket? Kontakta ÖJA FF för höstens kanske roligaste kick-off?!
Roland Stigsson 076-394 60 59
Peter Hansen 076-324 34 96

G

U

L

A

S

C

H

B

A

R

O

N

E