Sommarstandup

Sommar Standup, Özz & Måns
Öja Krog 10 augusti

Sommarens största skrattfest är här!

Sveriges mest dynamiska och underhållande komiker-duo Özz Nûjen och Måns Möller ger sig ut på sommarturné! Efter succésamarbetet ”Sveriges Historia” som lät 80 000 personer skratta i takt till duons pricksäkra humor såg Özz och Måns det som sin plikt att fortsätta ge Sveriges befolkning den humorn de nu vet att vi älskar. Nu ger sig duon ut på sommarturné tillsammans och vi är stolta och glada över att den gör ett stopp hos oss på Öja Krog!

ÖJA KROG, 10 AUGUSTI 2019
Biljetter: 295 kr inkl. serviceavgift, KÖP DIN BILJETT HÄR NEDAN!
Insläpp: från 17.00
Standup: ca 20.00 (2 akter + paus)
Beräknas vara slut ca 23.00

OBS! Alla tider cirkatider, vi rekommenderar att komma i god tid för att vara garanterad en bra upplevelse!

Föreställningen är utomhus, samtliga biljetter gäller onumrerad ståplats. Den äger rum på området framför Öja Krog, på gårdsplanen mellan krogen och stallet.

Ingen åldergräns denna kväll!

Özz & Måns

Özz Nûjen

”Özz Nûjen är en av Sveriges största standup-komiker som varken räds att skämta om svenska vapenexporter eller pressa Norges förra statsminister Jens Stoltenberg om rasismen i vårt grannland.

Hans första soloshow ”Dålig stämning” hade premiär 2012 och blev en stor succé och turnerade i tre säsonger i både Sverige och Norge. När föreställningen visades i SVT 2017 blev det ett av de mest delade klippen på SVT Play under hela året. 2018 firar Özz Nûjen 15 år som standup-komiker.

Just nu är han aktuell med en ny version av succén ”Sveriges Historia” som är tillbaka i ny tappning som ”Världens Historia”!”

www.nujen.nu

Måns Möller
”Måns Möller är en finurlig komiker. Han är absolut landets bästa improvisatör och kan hålla en kärleksfull låda med en publik som viker sig av skratt.Hans humor är snabb, bred och vass. Måns är lite av en branschens retsticka när han gör parodier av kändisar och på kända företeelser.

Det är på scenen som Måns Möller verkligen kommer till sin rätt. I det spontana mötet med publiken blixtrar det av komiska infall. Han ses som landets bästa improvisatör och kan hålla en kärleksfull låda med en publik som viker sig av skratt.

Visst kan Måns humor hetta till lite, men den värmer alltid – inte bränns.

www.mansmoller.se

Biljetter


Tickets are no longer available.

KÖP DINA BILJETTER NEDAN!

Öja Krogs Buffé

Vi erbjuder en läcker buffé med inslag från både hav och land, potatis i olika former, grönsaker av olika slag, sallad, bröd och tillhörande såser.

Buffén serveras 17.00-19.30.

Öja Krogs buffé kostar 249kr/person och bokas samt betalas här via vår hemsida.

Anmälan är bindande och kan ej återbetalas, däremot går det ypperligt att ge bort platsen till någon annan då bokningarna inte är personliga.

Alla med matbokning är garanterade sittplats i vårt mattält, vi placerar er efter hand. Vill ni sitta med annat sällskap som gjort separat bokning – kom gemensamt.

Ev. allergier (gluten, laktos, vegetarian) kan anges i kommentarsfältet vid bokning, alternativt meddelas till info@ojakrog.se senast 24 h innan insläpp för att vi ska kunna garantera en fulländad måltid för dig med speciella matpreferenser.

Bekräftelse för matbokning (digitalt eller i pappersformat) med namn på den som bokat samt antal platser visas upp i entrén.

OBS! matbokning kräver giltig standup biljett. 

Biljetter

Tickets are no longer available.