Student 2019 A3

Öja Nattklubb – Studenten 2019

Kära gäster!

Fredagen den 14 juni är det äntligen dags. Dagen många ser fram emot och som lika många med glädje blickar tillbaka på, dagen som tar oss vidare ut i vuxenlivet, STUDENTEN 2019.

Traditionsenligt avslutar vi firandet tillsammans på Öja Nattklubb med två dansgolv, tre barer, goda drinkar och en härlig stämning hela natten lång.

För info gällande vår VIP eller Student-bubbel, kontakta oss!

SNABBINFO
Datum: 14 juni
Plats: Öja Krog, Ystad
Tid: 23-03
Ålder: 18+ (leg obl.)
DJ: Dane & Johan Jönsson
Förköp: 200 kr (släpps 16 maj och säljs på ÖP-grillen, Österports Enade Elevkår samt hos en del av Öja Nattklubbs Ambassadörer)
Entré på plats: 200 kr

Vi ses!

#WHEREPARTYHAPPENS

 

VIP paket & Student bubbel

VIP
Avsluta livets bästa kväll på absolut bästa sätt.
Studenten 2018 kommer det finnas möjlighet att boka någon av våra VIP sektioner, på bästa plats i Öja-tältet, i anslutning till Dj-båset. Första parkett med utsikt över hela dansgolvet.

VIP Guld:
I vår GULD VIP ingår inträde för 10 personer, 3 flaskor Martini Prosecco, förtur i entré- och garderobskö och tillgång till vår VIP-hylla hela kvällen. Vill ni ha mer att dricka går det jättebra att beställa så förbereder vi innan ankomst. Allt detta får ni för bara 5995.-. Vi är flexibla och vill göra er kväll till något utöver det vanliga, oavsett om det är med klassen eller vännerna, så har ni andra önskemål, hör av er!

VIP Silver:
I vår SILVER VIP ingår inträde för 8 personer, 2 flaskor Martini Prosecco, förtur i entré- och garderobskö och tillgång till vår VIP-hylla hela kvällen. Vill ni ha mer att dricka går det jättebra att beställa så förbereder vi innan ankomst. Allt detta får ni för bara 4995.-. Här gäller detsamma, har ni önskemål, är det bara att höra av er till oss!

Student-bubbel
Dessa paket är till för er som vill unna er något extra på studentnatten och slippa besväret i baren. Beställ någon av våra bubblor och hur många glas ni vill ha så förbereder vi ert paket.

1,5 liter Champagne Möet, 1695.-
0,75 liter Champagne Bollinger, 995.-
0,75 liter Champagne Möet, 795.-
0,75 liter Martini Prosecco, 285.-

Hör av dig till oss på Facebook om du har några frågor!

Leave a Reply