studenten_poster

Bästa gäster!

Fredagen den 16 juni är det äntligen dags. Dagen många ser fram emot och som lika många med glädje blickar tillbaka på, dagen som tar oss vidare ut i vuxenlivet, STUDENTEN💛💙

Studenten på Öja Nattklubb är enligt tradition något alldeles extra och vi välkomnar er som vanligt till stora Öja med 2 dansgolv och 6 barer. 

Alla är välkomna, du som tar studenten i år, som redan tagit studenten, äldre syskon, långväga vänner, släkt och familj –  detta är en dag värd att fira med alla nära & kära!❤️

I tältet är det DJ OAK som står för den absolut bästa housemusiken och snabbaste mixarna. I Rave Cave är DJ PASLO tillbaka efter juldagens succé, ett välkänt ansikte från Etage’s Schlager & Hip Hop golv. Här kommer ni mötas av låtarna ni glömt att ni älskar och vi utlovar allsång hela natten lång! Välj och vraka, hitta ert bästa dansgolv – THIS NIGHT IS FOR YOU!

INFO

▪️16 juni 2023
▪️22.00 – 03.00
▪️2 dansgolv, 6 barer
▪️18+ (fysiskt ID obligatoriskt)
▪️Garderob ingår i alla entréer

ENTRÉ
(biljettsläpp 28/5 kl 12.00)
▪️BILJETT: 250 kr + serviceavgift (finns i Vip monkey app)
▪️PRIO PASS: 395 kr + serviceavgift (finns i Vip monkey app)
▪️PÅ PLATS: 350 kr (med reservation för slutförsäljning tidigare)

BILJETT – Gäller för garanterad plats och företräde i entrékö mot de som inte har biljett. Garderob ingår. Vi släpper biljetter och därefter gäller insläpp i mån av plats där först till kvarn metoden tillämpas.

PRIORITY PASS – Gäller för garanterad plats, företräde i kö, en smidig och snabb entré oavsett när du kommer. Unna dig prio pass för en riktigt härlig start på kvällen! Garderob ingår.

PÅ PLATS – Vi tar kontant, swish, kort. Obs, med reservation för slutförsäljning tidigare via appen!

 

🏆V.I.P.🏆
Avsluta livets bästa kväll på absolut bästa sätt! Vi har 3 VIPar att välja mellan denna kväll:
VIP Rave Cave 1 – party 8 pers – LEDIG!
VIP Rave Cave 2 – party 8 pers– LEDIG!
VIP tältet – house 12 pers– LEDIG!

Maila amelie @ ojakrog. se för mer info!

VI SES PÅ STUDENTEN VÄNNER!🍾