Perikles

Tillsammans – på ett annat sätt!

EDIT:

Efter Region Skånes nya direktiv och råd gällande Covid-19 tvingas vi nu ta det tuffa beslutet att ställa in lördagens event ”Tillsammans – på ett annat sätt” den 31/10. Detta för att ta vårt ansvar i att bromsa smittspridningen och garantera allas säkerhet.

Vi arbetar i detta nu med att betala tillbaka era biljetter, ni kan beräknas ha pengarna på samma konto som biljetterna betalades via inom 15 arbetsdagar.

Banden kommer fortfarande att genomföra konserten dock bakom stängda dörrar och uppskattar all stöttning via sin livestream som ni kan se på lördag här:

www.youtube.com/watch?v=7OTbElkH4z0&feature=youtu.be

Vi är lika ledsna och besvikna som ni men hoppas ni får en fantastisk kväll trots att den inte är hos oss och att vi inom en snar framtid kan ses på plats igen.

Allt gott och stay safe!
Philip

Öja Krog

Webbserien, där vi under 5 tillfällen fick se 5 dansband tolka varandras låtar i samma anda som ett populärt TV-program, blev succé och tog minst sagt Sveriges dansbandsfans med storm.

Nu bjuder vi, tillsammans med dessa 5 fantastiska dansband, in till ett unikt tillfälle att på plats möta banden och se deras uppträde LIVE. Det som tidigare endast gått att beskåda online går nu att uppleva från första parkett, lett av ingen mindre än dansbandsprofessorn själv – Thomas Deutgen!

Som om inte detta vore nog serveras av Öja Krogs kockar en förrätt, varmrätt, kaffe och kaka.

Kom och upplev Perikles, Casanovas, Callinaz, Sannex och Donnez på riktigt nära håll. Och även om omständigheterna inte tillåter någon dans på borden så kan vi lova att det kommer bli en kväll ni sent kommer glömma.

PROGRAM
17.30 – välkomna!
17.55 – dörrarna stängs så att kvällen kan ta fart!
18.00 – Exklusiv underhållning endast för gäster på plats
19.00 – Livestream startar och vi får från första parkett se alla intervjuer, snack och framträdande från banden
21.15 – Exklusiv underhållning endast för gäster på plats
22.00-01.00 Musikvärd Johan Jönsson tar vid och ser till att kvällen avslutas på bästa sätt!

Denna unika upplevelse, att inte bara se, utan även möta 5 stora dansband på en och samma kväll blir er för endast 595kr inkl. middag!

MENY
Toast skagen på vårt hembakade grova bröd, citron & dill
Helgrillad kalvrygg med säsongens rotfrukter, mustig rödvinssås och syrad lök
Kaffe & kaka

Låt oss vara ”Tillsammans – på ett annat sätt!

Begränsat antal biljetter!

OBS! Givetvis följer vi Folkhälsomyndighetens direktiv gällande avstånd, all mat och dryckesservering sker vid bordet och vi hjälps åt att undvika trängsel vi de allmänna ytorna.

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Biljetter are no longer available