ledin

Tomas Ledins sommarturné flyttas till 2022!

Som följd av regeringens beslut angående folksamlingar är det inte möjligt att genomföra Tomas Ledins sommarturné 2021 utan turnén kommer att flyttas fram till sommaren 2022.

Säkerheten för artister, fans och personal är alltid vår högsta prioritet och vi vidtar åtgärder enligt instruktioner från myndigheterna.

Konserten med Tomas Ledin på Öja Krog kommer istället äga rum 22 juli 2022.

Vi tycker det är fantastiskt att konserten endast är FRAMFLYTTAD och inte inställd, vilket är goda nyheter för oss alla, aktörer, arrangörer och besökare.

KONSERTBILJETTER: De biljetter som är sålda flyttas automatiskt till den 22 juli 2022, för övriga frågor gällande konsertbiljetter vänligen kontakta Ticketmaster (KLICKA HÄR!)
Contact Center: 077-170 70 70
Öppet vardagar: 9-17

MATBILJETTER: Sålda matbiljetter flyttas även de automatiskt fram till den 22 juli 2022.
Om ni väljer att behålla er matbiljett är biljetten giltig även vid en eventuell prishöjning 2022.

Givetvis står vi på Öja Krog redo att betala tillbaka ert fulla belopp på er matbokning om så önskas. Vänligen kontakta oss på info@ojakrog.se, ange bokningsnummer samt den mailadress som bokningen är gjord i.

Allt gott från oss på Öja Krog!
Tack för er förståelse, vi hoppas innerligt att vi ses den 22 juli 2022!

Kära publik,

Vår planerade sommarturné flyttas nu fram ännu en gång. Ännu ett år! Det känns frustrerande, naturligtvis och även lite lätt overkligt. Som vi har längtat. Nu får vi istället ladda om inför sommaren 2022. Hoppas verkligen att vi kan ses då.

Vi lever i en prövande tid. Ta hand om varandra,
Tomas

Artist info

TOMAS LEDIN GER SIG UT PÅ SOMMARTURNÉN

EN NÅDENS SOMMARKVÄLL – ALLA KLASSISKA HITS

Vi är så glada över att äntligen få presentera sommarens största konsert: Tomas Ledin!🎸

Den 24 juli sätter Ledin sommarkänslan på plats hos oss på Öja Krog och vi är stolta över att ha Ledin hos oss för tredje gången!☀️

”Räkna med allsång, minnen och folkfest. Allt annat vore otänkbart när Tomas Ledin åker ut på sommarturnén En Nådens Sommarkväll – alla klassiska hits. Efter de kritikerrosade succéerna med krogshowen Skarpt läge och inte minst vinterns största svenska publiksuccé, långfilmen En del av mitt hjärta, baserad på Tomas Ledins låtskatt, är efterfrågan på en turné enorm. I sommar är det äntligen dags.

Tomas Ledin är tätt förknippad med svensk sommar och svensk sommar är lika tätt förknippad med Tomas Ledin. Det är närapå omöjligt att tänka sig den ena utan den andra. Mycket tack vare nationalmonumentet Sommaren är kort, men även långt många fler älskade melodier än så, från Blå, blå känslor till En dag på stranden.”

Den 24 stannar turnén hos oss på Öja Krog och vi kunde inte varit gladare!

BiljetterThe numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.


Biljetter are no longer available

Öja Krogs Konsertbuffé

Sålda matbiljetter flyttas även de automatiskt fram till den 22 juli 2022. Om ni väljer att behålla er matbiljett är biljetten giltig även vid en eventuell prishöjning 2022.

Givetvis står vi även redo att betala tillbaka ert fulla belopp om så önskas. Vänligen kontakta oss på info@ojakrog.se, ange bokningsnummer samt den mailadress som bokningen är gjord i.

Vi erbjuder en läcker konsertbuffé med diverse godsaker att avnjuta på plats innan konsertstart.

Den innehåller inslag från både hav och land, potatis i olika former, grönsaker av olika slag, sallad, bröd och tillhörande såser.

Buffén serveras 17.30-19.30 (övriga konsertområdet öppnar 18.00).

Öja Krogs konsertbuffé kostar 249kr/person och bokas samt betalas via vår hemsida. Biljetterna släpps 6/3.

Anmälan är bindande och kan ej återbetalas, däremot går det ypperligt att ge bort platsen till någon annan då bokningarna inte är personliga.

Alla med matbokning är garanterade sittplats i vårt mattält, vi placerar er efter hand. Vill ni sitta med annat sällskap som gjort separat bokning – kom gemensamt.

Ev. allergier (gluten, laktos, vegetarian) kan anges i kommentarsfältet vid bokning, alternativt meddelas till info@ojakrog.se senast 24 h innan insläpp för att vi ska kunna garantera en fulländad måltid för dig med speciella matpreferenser.

Matentré ligger till höger om huvudentrén, se skyltning på plats.

Bekräftelse för matbokning (digitalt eller i pappersformat) med namn på den som bokat samt antal platser visas upp i entrén.

OBS! matbokning kräver giltig konsertbiljett.

Varmt välkomna!

OBS! matbokning kräver giltig konsertbiljett. 

Vi avvaktar med matbiljetter tillsvidare då vi inte vet hur sommaren påverkas av Corona.

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Biljetter are no longer available