ÖjaKrog_Uno_Story

ÖJA KROG, YSTAD 13 AUGUSTI 2021
KONSERTBILJETTER HÄR

Insläpp: 17:30

Konsertstart: ca 20.00

OBS! Konsertstart är ca tid, kom i god tid för att vara garanterad en bra konsertupplevelse och för att undvika trängsel

Konsert

Konserten är utomhus, samtliga biljetter gäller sittplats under rådande restriktioner. Konserten håller hus på området framför Öja Krog, på gårdsplanen mellan krogen och stallet.

Åldersgräns 13 år (Detta p.g.a. ljudnivån)

  • Om ni vill sitta med era vänner, köp biljetter i samma order (max 4 biljetter per köp)
  • Åldersgräns 13 år (EJ tillåtet med yngre i målsmans sällskap)
  • Det är ej tillåtet medtag av egen mat och dryck.
  • Försäljning av öl och vin etc samt mat finns på plats.
  • Tar både kort och kontanter inne på området. Möjlighet till uttag av kontanter finns dock ej!
  • Paraplyer, stolar, kameror, inspelningsutrustning, barnvagnar, flaskor och husdjur får ej tas in på området.
  • Om du känner dig minsta sjuk, stanna hemma.
  • Parkering finns vid Öja Krog. Pris: 50kr/bil som erläggs kontant alt. via swish.

Arrangör är Jubel, de står för konsert, bestämmelser, covid-anpassning, etc. Öja Krog upplåter konsertområdet till konsertarrangören.

Info från dem hittas enklast på www.jubel.se .

Vi på Öja Krog står för mat- och dryckesservering under hela kvällen. Öja Krog tar både kontanter och kort på hela området.

Här besvarar vi vanligt förekommande frågor kring mat, dryck & hålltider:

Framför scenen finns 500 stolar där ni kommer sitta på själva konserten. Frågor gällande detta hänvisar vi till konsertarrangören Jubel AB.

Vi på Öja Krog har ett område i direkt anslutning till era konsertsittplatser, där finns ca 100 sittplatser där ni kan avnjuta mat och dryck innan konserten.

Observera att mat och dryck måste förtäras sittande pga rådande restriktioner och att endast 8 personer får sitta tillsammans i samband med livekonsert även utomhus.

Vi har i år en lättare barmeny med charkuterier, nachos, Skagen, grillade surdegsmackor och även en stor grill med hamburgare och korv.

Vegetariska alternativ till vår hamburgare finns. Grillad surdegstoast går att få vegansk.

Vi tar inga bokningar för ätande utan endast drop in. Vi rekommenderar att komma i tid för plats på matserveringen. Vi öppnar grindarna kl. 17.30 och konserten startar ca 20.00.

Vi har fullständiga rättigheter inne på området och serverar öl, vin, cider, drinkar och alkoholfria alternativ att köpa i dryckesväg.

Det är helt ok att sitta kvar på vår uteservering under konserten men det blir lite längre bak från scenen då alla konsertsittplatserna är mellan scen och serveringsyta.

Observera att mat och dryck måste förtäras sittande pga rådande restriktioner och att endast 8 personer får sitta tillsammans i samband med livekonsert även utomhus.

Vi stänger kl 22.00.

Vi ser mycket fram emot att välkomna er till oss på Öja Krog!