JULBORD 2020

Vanliga frågor & svar

Vilken tid kan man komma?
Vi öppnar dörrarna från 18.00 fredagar och lördagar, söndagar från 13.00. Vi bestämmer tillsammans när ni vill anlända, allt för att undvika trängsel vid ankomst.

Hur lång sittningstid har vi?
Bordet är ert, hela kvällen fredagar och lördagar, och eftermiddagen på söndagar.

När stänger ni?
Så länge ni är här och håller oss varma har vi öppet, dock avrundar vi runt 23.00 fredagar och lördagar, och 17.00 på söndagar.

Vad ingår i priset?
Glögg vid ankomst, följt av våra 6 traditionsenliga, härliga skånska julbord (sill, fisk, kött, småvarmt, gröt, hemlagat julgodis & dessert ostar) och avslutningsvis kaffe! Allt detta för bara 595:-.

Hur arbetar Öja Krog förebyggande mot covid-19?
Varje sällskap anländer enligt överenskommen tid, det är viktigt att vi hjälps åt att hålla den avtalade tiden då vi vill undvika trängsel i entrén. Därefter placeras ni vid ert bord. Vi hjälps åt att hålla avstånd vid de allmänna utrymmena, i toalettkö, m.m. All dryckesservering sker vid bordet. Vi kommer ha handsprit tillgängligt på flera platser i lokalen men uppmuntrar givetvis våra gäster att även själva ansvara för sin handhygien, tvål och vatten är fantastiskt! Tillsammans skapar vi en trygg och trevlig miljö!

När måste jag senast återkomma med antal gäster?
Då vi har mycket begränsat antal platser i år kommer vi behöva exakt antal senast 14 dagar efter er preliminärbokning. Detta för att kunna planera sittningen mer ingående och garantera allas trivsel och säkerhet.

Vad händer om vi måste avboka platser?
Vi förstår att allt kan hända i dessa tider! Därför har ni, efter att er bokning och exakt antal gäster är bekräftat, full rätt att ändra det bokade antalet gäster med upp till 5% utan debiteringskrav. Avbokningar som överskrider 5% av de bokade antalet debiteras med kuvertavgift.

Allergi och specialkost?
Vi hjälper gärna till att hitta alternativ för din allergi, gluten, laktos, mjölkprotein, vi fixar! Däremot erbjuder vi inga veganska alternativ till vårt klassiska julbord.

Barn
I år har vi tyvärr ingen möjlighet att erbjuda barnmeny på grund av rådande omständigheter och limiterade platser. Vi är också ledsna över att söndagarnas lekhörna och tomtebesök utgår, detta för att minimera risken för smittspridning av Covid-19.

Betalning
Vi tar både kort och kontant på plats. Är ni ett företag som önskar bli fakturerade, maila faktureringsadress så löser vi det!

Har ni fler frågor, tveka inte att höra av er till oss!