Villkor och Information

Arrangör är Öja Krog AB i samarbete med Özz Nûjen och Måns Möller.

Vi på Öja Krog ansvarar för området samt står för mat- och dryckesservering under hela kvällen. Öja Krog tar både kontanter och kort på hela området.

Vi har ett stort mattält på området med plats för 350 sittande gäster, platser till vår buffé går att förboka, för gäster utan matbokning tillämpar vi först till kvarn metoden på plats.

Vi har även stolar och bord inne på Öja Krog, här finns inga bokningar utan är fritt fram att sitta och vila fötterna om så önskas.

Stol är ej tillåtet att ta med in, filt går bra om man kan hitta en lucka att sitta på.

Vi öppnar området kl. 17.00. Entré till förbokad buffé sker i anslutning till mattältet inne på området.

Har ni inte bokat mat så går det bra att komma och betala på plats i mån av lediga platser.

Vi har fullständiga rättigheter på hela området. Det kommer finnas försäljning av mat, öl, vin, kaffe, snacks, alkoholfria drycker, m.m.

Övrig matservering på området innefattar hamburgare, korv, m.m.

Ingen egen mat eller dryck får tas in på området. Medhavd mat och dryck går bra att förtära i slottsparken utanför området.

OBS! Det är INTE tillåtet att ta med något av följande föremål in på området:  Paraplyer, stolar, kameror, parasoll, inspelningsutrustning, barnvagnar, flaskor, burkar, kaffekanna/termos, husdjur, mat och dryck.

Funktionshinder
Förhöjd plattform för rullstolsbundna gäster finns att tillgå, dock begränsat antal platser.

Har man funktionshinder eller stora svårigheter att stå en längre tid? Maila oss på Öja Krog så får ni eventuellt ett godkännande att ta med stol. Detta mail visar man sedan upp för vakterna i entrén när man anländer med egen stol.

Parkering
Öja FF idrottsförening ansvarar för parkering vid Öja Kyrka (ca. 300 meter från området). Öja FF tar 50kr/bil som erläggs kontant alt. via swish. Det är ok att stå kvar över natten.

För frågor: info(@)ojakrog.se, 0411-555070