Arrangör är Nöjet Konsert AB, det är de som står för konserten, bestämmelser, etc.

Info från dem hittas enklast via www.nojet.se.

Kontakt: info@nojet.se eller 031-169 240.

Insläpp & konsertstart finner ni på respektive evenemang här på var hemsida.

Vi på Öja Krog ansvarar för ordningen på området samt står för mat- och dryckesservering under hela kvällen. Öja Krog tar både kontanter och kort på hela området.

Konserten är utomhus, samtliga biljetter gäller onumrerad ståplats. Konserten äger rum på området framför Öja Krog, på gårdsplanen mellan krogen och stallet.

Stol är ej tillåtet att ta med in, filt går bra om man kan hitta en lucka att sitta på.

Mat & Dryck
Det kommer finnas försäljning av mat av olika slag på området.

Vi har serveringstillstånd med fullständiga rättigheter på hela området. Givetvis har vi även alkoholfria alternativ, kaffe, m.m.

Vi tar inga bokningar eller bordsreservationer. Välkomna att droppa in!

Ingen egen mat eller dryck får tas in på området.

Sittplats
Konserten är utomhus, samtliga biljetter gäller onumrerad ståplats. Vi har en uteservering, ett tält och restaurangen öppen med sittplatser. Här applicerar vi först till kvarn metoden. Vi tar inga bokningar eller bordsreservationer på sittplatserna. Observera att konsertbiljetten gäller ståplats utomhus.

OBS! Det är INTE tillåtet att ta med något av följande föremål in på konsertområdet: Paraplyer, stolar, kameror, parasoll, inspelningsutrustning, barnvagnar, flaskor, burkar, kaffekanna/termos, husdjur, mat och dryck.

Väskförbud
Vi följer polisen och myndigheternas riktlinjer för större konserter och därmed kan saker och villkor ändras. Håll koll på vad som gäller inför ditt besök via www.nojet.se.

Sedan 1 november 2023 råder väskförbud på samtliga konserter inom Sverige. Garderob på området är ej godkänt som förvaring av väskor, därför finns inte heller denna möjlighet. Förbudet gäller även påsar och genomskinliga väskor.

Undantag får göras för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på den offentliga tillställningen/allmänna sammankomsten. Dessa väskor kommer vid inpassering kontrolleras av behörig personal.

För mer info om väskförbud se www.polisen.se/lagar-och-regler/vaskforbud-pa-storre-evenemang/

Åldersgräns 13 år
Om inget annat anges på respektive konsertsida gäller 13 år. Ej ok för yngre p.g.a. Miljö-och Hälsoskyddsnämndens krav om ljudnivåer.

Funktionshinder
Förhöjd plattform för rullstolsbundna gäster finns att tillgå, dock begränsat antal platser. På grund av utrymningsskäl kan rullstolar endast stå på utmärkta rullstolsplatser (begränsat antal och bokas på separat hcp-biljett).

Har man funktionshinder eller stora svårigheter att stå en längre tid? Maila oss på Öja Krog så får ni eventuellt ett godkännande att ta med stol. Detta mail visar man sedan upp för vakterna i entrén när man anländer med egen stol.

Parkering
Öja FF idrottsförening ansvarar för parkering, följ skyltanvisning till parkering. Parkering ligger ca 300 m från Öja Krog. Kostnad för parkering tillkommer, betalas med Swish. Det är ok att stå kvar över natten.

Inför ditt besök
Ha biljett redo innan ankomst. Gäst ansvarar själv för att kontrollera att evenemanget inte är inställt eller flyttat samt vad som är tillåtet att ta med sig in på området. Visitation sker vi insläpp. Genom inträde till vår arna godkänner du att bli visiterad.

Kollektivtrafik
Skånetrafiken

Denna sida innehåller allmän information och riktlinjer kring samtliga av våra konserter. Som besökare ansvarar man själv för att ta reda på specifik information om just den konsert du ska besöka.

Varmt välkomna till oss på Öja Krog!