Event, kick-off, mässa, konferens och fest

Välkommen att ha ert nästa event på Öja Krog!

Vi erbjuder en mycket vacker miljö med obegränsade möjligheter för er kick-off, mässa, konferens eller fest.

Stort som litet sällskap trivs hos oss. Vintertid tar krogen 400 sittande gäster, på sommaren finns i stort sett inga begränsningar. Vi samarbetar med flera lokala eventfirmor som kan skräddarsy ert evenemang helt enligt era önskemål. De erbjuder teambuilding, femkamp, brännboll, för att bara nämna några av alla aktiviteter.

Stort utbud av aktiviteter

Kom gärna med egna förslag! 100 hektar står till ert förfogande. Fantasi, matglädje och flexibilitet är honnörsord för oss krögare. En god lunch, säsongsbaserad buffé, julbord eller en måltid helt efter egna önskemål. Oavsett vad ni önskar utlovar vi rejäl, god och vällagad mat gjord av bland annat råvaror från våra lokala leverantörer i Skåne

40 minuter från flygplatsen

Öja Krog är beläget 4 km utanför centrala Ystad och ligger inte mer än 40 minuter från Sturups flygplats och en timme från Köpenhamn. Vi erbjuder goda parkeringsmöjligheter för bussar samt en handikappanpassad miljö.

Kom gärna till oss med önskemål, överraskningar är det bästa vi vet. Öja Krog är ett prisvärt alternativ för konferenser, utställningar och arrangemang.

Tveka inte att kontakta oss på 0411-555070 eller info@ojakrog.se så berättar vi mer om vad vi kan göra för just er företags- eller privatevenemang.

Vänligen, Philip Liedberg med personal