TACK ALLA SOM BESÖKT VÅRA JULBORD 2022!
Hoppas vi ses nästa år!

God Jul & Gott Nytt År
önskar

Philip & Amelie
med personal

SKÅNSKT JULBORD PÅ ÖJA KROG!

I år bjuder vi in till förra årets vinnande koncept.Vi välkomnar er till ett intimare julbord, med högre mysfaktor och julkänsla än någonsin tidigare. Vårt stora traditionsenliga skånska julbord är fyllt till bredden med läckerheter och kommer stå uppdukat till er precis som de senaste 25 åren. Med flera närproducerade alternativ kan vi lova att här finns något för alla smaker, under hela kvällen.

Ert besök startar i vår fantastiska vinterträdgård där vi avnjuter julens kanske första glögg kring värmande eldar. Därefter hälsar vi er varmt välkomna in i restaurangen där vi placerar er vid ert bord och låter härligheterna ta fart. Här tummar vi inte på något.

Kring sillen har vi som alltid ett tiotal sillsorter, med likväl traditionella som nya smaksättningar, vid det kallskurna har vi inslag av allt från viltkött till julskinka, rökt fågel, korvar, och tillbehör för alla smaker. Utöver det kallskurna har vi fisksida med flera varianter av lax, räkor, rökt ål, paté och mer därtill. På det småvarma serverar vi bland annat Öjas omtalade köttbullar, nattbakade revben, rödkål, brunkål, lutfisk med senapssås och såklart mormors Janssons frestelse.

När ni avnjutit de ovan nämnda är det dags för ris a la Malta, saftsås och en god kopp kaffe. Som om inte detta vore nog har vi även ett välfyllt gottebord och vi hoppas alla har plats kvar i magen för vårt hemlagade julgodis.

Till detta får ni såklart inte missa Öja Krogs signatur Besk och egenkryddade Grötsnaps. Självklart hjälps åt att hålla taktpinnen för kvällens snapsvisor!

Julmust och mineralvatten ingår till hela er middag.

Under kvällen kan ni förvänta er en intimare julkänsla, en hemma-hos-känsla, där vi på Öja Krog ger er det bästa av vad vi samlat på oss under de senaste 25 jularna: go mat, i gott sällskap, i en fantastisk vintermiljö, där du som gäst står i centrum!

Fredag & Lördag
755/kuvert

Söndag
695/kuvert

ÅRETS JULBORDSDATUM

Fredag 2 dec
18.00-23.00
fullbokat

Lördag 3 dec
18.00-23.00
fullbokat

Fredag 9 dec
18.00-23.00
fullbokat

Lördag 10 dec
18.00-23.00
fullbokat

Söndag 11 dec
13.00-17.00
fullbokat

Fredag 16 dec
fullbokat

Lördag 17 dec
fullbokat

Varmt välkommen med din bokning till amelie @ ojakrog.se

Barn
För att våra kära barn ska ha möjlighet
att följa med på Öjas julbord erbjuder vi
barnpriser söndagen den 11/12, 13.00-17.00.

Barn i barnstol/i föräldrars knä, som inte sitter på ordinarie sittplats – 0kr

Barn upp till 12 år
– 245 kr/kuvert

Tomten kommer enligt tradition på besök söndagen den 11/12.

Varmt välkomna!
Philip & Amelie
med personal

JuliaHaraldsonPhotography_ÖJA_Highres-17
JuliaHaraldsonPhotography_ÖJA_Highres-19
JuliaHaraldsonPhotography_ÖJA_Highres-29