Poster

Äntligen är det dags, vår eviga favorit i repris: SCHLAGER!!!💖🌟🪩 

Och vilken dag passar bättre att gå all in på Schlager än just dagen då Sverige och Malmö står som värdar för Eurovision?! Vi är otroligt glada över att kunna erbjuda en Schlagerkväll just den 11 maj! 

Vi har fått uppleva succén förut, vårt fantastiska Schlagerteam som varit på otaliga turnéer och fyllt klubbar i hela vårt avlånga land. Inte minst på Klubb litemer 2019, 2020 och Öja Nattklubb 2022 och 2023. För fjärde året välkomnar vi  Schlagerteamet till Ystad och ER till Öja Nattklubbs SCHLAGERKVÄLL 11/5!

 Dj Uffe spelar de bästa schlagerlåtarna varvat med dagens partyhits, vår DragQueen Belinda ser till att du sjunger med och får en kväll utöver det vanliga, Schlagerdrinken är i år i ett smaskigt samarbete med Red Bull’s nya Summer Edition och vårt konfetti-lager är fyllt till bredden! 🍋🍹

Det kommer vara glitter, glamour, fjädrar och konfetti, var så säkra!🦄🌈

Efter 4 års stående succé vågar vi påstå att det kommer bli en kväll utöver det vanliga, en kväll vi inte vill att någon ska gå miste om och wow vad vi längtar!

VI SES DEN 11 MAJ, LA DOLCE VITA!💖

—————–

INFO

⭐️11 maj 2024

⭐️23.00-03.00

⭐️18+ (fysiskt ID obligatoriskt)

🎧Dj Uffe lirar Schlagerlåtar och Partyhits 

BILJETTER UTE NU!

Säkra din plats i Vip Monkey App.

⭐️BILJETT: 200 kr

⭐️PRIO PASS: 295 kr 

Garderob ingår i samtliga entrébiljetter. 

🍾VIP- BORD

Vill ni boka ett av våra VIP-bord? Maila amelie@ojakrog.se för mer info. 

Med utsikt över dansgolvet, en egen platå att dansa loss på och ett dryckespaket med fyrverkerier lovar vi att ni kommer få en kväll ni sent kommer glömma! 

💚VAD GÄLLER FÖR BILJETTER & INTRÄDE?💚

▪️BILJETT

Gäller för garanterad plats hela kvällen och företräde i entrékö mot de som inte har biljett. Garderob ingår. Vi kommer släppa alla biljetter i appen, tar det slut där är det slutsålt och vi kommer inte släppa in på plats. 

 ▪️PRIORITY PASS

Gäller för garanterad plats, företräde i kö, en smidig och snabb entré oavsett när du kommer. Unna dig prio pass för att slippa stå ute i kylan och få en riktigt härlig start på kvällen! Garderob ingår. 

 ▪️PÅ PLATS

Vi släpper endast in på plats om det finns biljetter kvar. Är det slutsålt i appen innebär det att Öja Nattklubb är fullsatt och då kommer vi inte ha möjlighet att släppa in på plats. Tips från oss – unna dig en biljett innan det är försent.

Vi ses den 11 maj!💖