Öja Nattklubb är södra Skånes absolut tyngsta nattklubb, på våra 3 arenor levererar vi fest och stök för alla åldrar och varvar klassiska nattklubbskvällar med fantastiska temafester. Varje månad är vi tillbaka med 2 nattklubbar, håll utkik efter ditt favorittema. 

Här kan du se kommande datum för våren 2022:

26/2 – Öja Nattklubb Premiär, läs mer HÄR!

12/3 – Öja Nattklubb 18+

26/3 – Öja Nattklubb After Ski 18+/25+

9/4 – Öja Nattklubb 18+

16/4 – Öja Nattklubb Påskafton (vi slår på stort, mer info kommer)

30/4 – Öja Nattklubb electro/neon/burningman 18+/25+

14/5 – Öja Nattklubb 18+

28/5 – Öja Nattklubb Schlager 18+/25+

10/6 – Öja Nattklubb Studenten 2022 


ÖJA NATTKLUBBS 3 ARENOR:

?RAVE CAVE 18+?
Kärt barn har många namn: stora lokalen och dansgolvet tillhör forna tider… från och med nu är det RAVE CAVE och vi kan stolt berätta för er att den är bättre än någonsin. För den starkaste stjärnan på södra Sveriges nattklubbshimmel är trots allt Öja Nattklubb och dess pulserande dansgolv. Med våra nyrenoverade lokaler, nya barer, uppgraderade VIP sektioner och dansplatåer är Rave Cave the place to be. Här har stora namn som John De Sohn, John Dahlbäck, Albin Myers, Lunde Bros, Female DJ Revolution & Filip Jenven låtit sin musik bemästra dansgolvet. Deras beats har etsat sig fast i väggarna, och som euforiska minnen, Öja Nattklubbs stora dansgolv, Rave Cave, är en unik arena. 

?Vill ni boka en av våra VIP-sektioner i Rave Cave? Maila amelie @ ojakrog.se !

✨VINTERTRÄDGÅRDEN 25+✨
Den 26 februari presenterar vi vårt nya koncept ute i Vinterträdgården, nämligen en arena för de gamla partyprissar att njuta tillsammans, här kommer det under utvalda lördagar vara 25+ only. Vårt mål med vår Vinterträdgården 25+ är att skapa en känsla som Lilla Torg i Malmö, utomhus fast inomhus, under en brinnande stjärnhimmel och värmande eldar. Här kommer ni kunna njuta av Innegårdens fantastiska koncept, kommer ni ihåg sommaren på Innegården? Det är drinkar, dunkar, boule, dart, kanske en och annan pingisrunda? Här är det god stämning från start, häng i baren, gott om plats för mingel och flirt. Vill man dansa? Då är Rave Cave öppet! 

?Ni som är 25+ och vill ta del av Vinterträdgårdens nya koncept, maila amelie @ ojakrog.se så skickar vi en premiärinbjudan till dig för 26/2 med fri entré som ni kan ladda ner via Vip Monkey App. OBS! Begränsat antal fribiljetter. Fysiskt ID obligatoriskt!

?RESTAURANGEN?
Hjärtat av Öja Krog sen 1996, platsen där stora baren breder ut sina härdade vingar, där våra rutinerade bartenders kastat drinkar genom årtionden, Centre of the Club där vinterträdgård möte rave och vänner från dåtid möts i diskussioner från nutid. Här är det bara att ställa sig i baren & hålla i sig, för vid denna bardisk har det rivits av ett och annat shotrace och nu blir det åka av!

INFO
▪️23.00 – 03.00
▪️Förköp finns att köpa via Vip Monkey App
▪️Entré på plats: 200 kr (swish, kontant, kort)
▪️18 + (fysiskt leg obligatoriskt)

——————————————

?FÖRKÖPSBILJETTER?
Vi har lyssnat på era önskemål om allt från förköpsbiljetter, garanterad plats, rabatterat pris innan en viss tid till att slippa kö. Allt för en hejdundrande kväll för just DIG!

KÖP DIN BILJETT VIA VIP MONKEY APP?

Det kommer finnas valmöjligheter så som, early bird biljetter för dig som vill köpa biljett tidigt till ett rabatterat pris, förköpsbiljetter för dig som vill säkra din plats och komma smidigt fram genom förköpskön och Priority Pass för dig som helt enkelt inte vill köa alls! 

1️⃣Ladda ner Vip Monkey App
2️⃣Skapa konto
3️⃣Spana in våra biljetter och välj den som passar just dig och din kväll!

?Early Bird
Biljetter släpps i begränsad upplaga, under en begränsad tid, till ett rabatterat pris. Biljett är giltig till 24.00.

?Förköp
Med förköpsbiljett är du garanterad plats och har möjlighet att gå in via kön för förköpsbiljetter. Biljett giltig till 03.00.

?Priority Pass
För dig som vill glida förbi hela kön och komma smidigt in på Öja Nattklubb. Oavsett när ni kommer garanterar vi en snabb och enkel entré. Biljett giltig till 03.00.

Öja Krog 2018-06-15 Instagram (11 av 52)Öja Krog 2018-06-15 Instagram (12 av 52)
Öja Krog 2018-06-15 Instagram (20 av 52)Öja Krog 2018-06-15 Instagram (22 av 52)
Öja Krog 2018-06-15 Instagram (10 av 52)Öja Krog 2018-06-15 Instagram (8 av 52)

INFO

Håll utkik här för kommande datum!

Följ oss på Facebook för de senaste uppdateringarna och evenemangen!